Hirdetés

Új rangsorolási rendszert kapott a CS:GO a játékosok egészsége érdekében

|

A játékosok szövetsége és a szakértők egy könnyen átlátható szisztémát dolgoztak ki.

Hirdetés

A Counter-Strike Professional Players' Association, vagyis a Counter-Strike játékosok szövetsége vadonatúj rangsorolási rendszert élesített, amelynek az az egyik legfőbb célja, hogy a játékosoknak legyen lehetősége pihenőt tartani, és az e-sport karrier mellett a magánéletre is több időt fordítani. A CSPPA World Ranking 30 profi CS:GO játékos, valamint külsős szakértők hozzájárulásával született meg, a rendszer kidolgozása során pedig a rangsorolást nem fogják befolyásolni a fizikai és mentális betegségek, sérülések.

Hirdetés

A tervezők igyekeztek transzparensek maradni a szabálykönyvvel, így azt teljes valójában publikussá tették, hogy bárki hozzáférhessen, és minden játékos tisztában legyen a rendszerrel. A CSPPA bejelentését, valamint a kapcsolódó hivatalos dokumentumokat a szervezet megosztotta Twitteren is.

Mindemellett nyitottak a konstruktív kritikára és a javaslatokra, és nemcsak a profi játékosok, hanem a rajongók visszacsatolásait is igyekeznek figyelembe venni a lehetséges jövőbeli módosításokkal kapcsolatban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)