Hirdetés

Újabb fontos szponzorok határolódtak el az Activision Blizzard egy bajnokságától

|

Ezúttal a Call of Duty League lett szegényebb két támogatóval.

Hirdetés

Már most egészen súlyos következményei vannak az Activision Blizzard körül kialakult zaklatási botránynak, hiszen amellett, hogy nagyon csúnya folt keletkezett a vállalat már eddig sem túl rózsás megítélésén, rengeteg játékos és fejlesztő fejezte ki ellenérzéseit a vezetőség felé.

Habár a játékostábor csökkenése és a kulcsfontosságú munkatársak lelépése mellett valószínűleg nem ez a csapat legnagyobb problémája, de a szponzorációk terén sem felhőtlen a helyzet.

Hirdetés

Korábban a T-Mobile már kihátrált az Activision Blizzard által üzemeltett Overwatch League és Call of Duty League mögül, és úgy tűnik, újabb támogatók követték a példáját. Valamilyen oknál fogva ugyanis eltűnt a Call of Duty League hivatalos oldalán látható szponzorok közül az Astro Gaming, valamint az USA hadserege is, így a cikk írásakor csak a Zenni Gaming, a Scuf, a Mountan Dew Game Fuel, illetve az USAA látható ebben a szekcióban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A rejtélyes eltűnésekből arra lehet következtetni, hogy ezek a szponzorok is szép csendben kihátráltak az Activision Blizzard mögül, vélhetően a zaklatási botrány miatt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)