Hirdetés

Újabb League of Legends karakter debütál a Fortnite-ban, érkezik Vi

|

Hamarosan Jinx testvére is belép a megannyi hős által tarkított univerzumba.

Hirdetés

Az sosem volt titok, hogy a League of Legends-ért rengetegen rajonganak világszerte, arra viszont így is kevesen számítottak, hogy a tavaly megjelent, a Netflixen nézhető Arcane ekkora siker lesz. A Riot MOBA-jának világában játszódó sorozat (amiről itt írtunk kritikát) nem csak a játékosok figyelmét keltette fel, így nem is lehetett kérdés, a Netflix és a Riot már meg is állapodott a második évadban.

Hirdetés

A tökéletes recepthez már csak egy összetevő kellett: fogd a rendkívül sikeres játékod kimagasló eredményeket elérő sorozatának szereplőit és tedd bele őket a világ egyik legnépszerűbb játékába. Az Epic Games által fejlesztett Fortnite tulajdonképpen egy hatalmas üst, ahol Kratos és Pókember, Ariana Grande és Travis Scott egyszerre megtalálható.

A Riot Games-nek Jinx volt az első karaktere, aki feltűnt a Fortnite egyre dagadó univerzumában, az ő novemberi rajtja után pedig csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik meg testvére is a játékba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szerencsére azoknak, akik inkább Vi-vel szimpatizálnak, nem kell tovább várni: a karakter január 24-én, hajnali 1 órától lesz elérhető a játékon belüli boltban, ahol nem csak az Arcane Vi kinézet, hanem további, hozzá illő kiegészítők is megtalálhatók lesznek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)