Hirdetés

Saját CS:GO csapatot indított a Unicorns of Love

|

Amellett, hogy a szervezet LoL csapata továbbra is aktív marad a német profiligában, most a Counter-Strike-ba is beszállnak.

Hirdetés

Miután a Unicorns of Love már nem kapott helyet az európai League of Legends profiligában, most kisebb ligákban, de több játékkal próbálkoznak. A csapat tegnap aláírta a szerződéseket egy új Counter-Strike: Global Offensive osztaggal.

Hirdetés

Oliver "kzy" Heck, Markus "maRky" Reitenbach, Andre "Kirby" Kempa, Christian "crisby" Schmitt, és Denim "DeniMM" Ameti mind a jól ismert rózsaszín mezekben fognak feszíteni. A szervezet jövője kapcsán Vivien Mallant, az UoL képviselője nyilatkozott.

"Öt sikeres LoL-os év után szakítottunk az EU LCS-szel. Ez megnyitotta a lehetőségét annak, hogy a német versenysorozatokban vetélkedő LoL csapatunk mellett más játékokra is figyelhessünk. A Counter-Strike mindig is az egyik legnagyobb e-sport volt, számunkra pedig ez a legmegfelelőbb pillanat, hogy a terjeszkedéssel ebbe is belekóstoljunk. Szeretnénk rengeteg mókát, rózsaszínt és új partnert bevinni a közösségbe, de természetesen itt is a siker lesz a legfontosabb számunkra."

A csapat először az ESEA Premier ligában fog játszani, ami gyakorlatilag egy lépcsőfokkal van az ESL Pro League alatt. Ha ügyesek lesznek, akkor nem kell sokat várnunk majd arra, hogy a rózsaszín szerkókat a nagyobb versenyek színpadain láthassuk viszont.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)