Hirdetés

A Unicorns of Love, a Roccat és a Giants sem tér vissza jövőre EU LCS-be

|

Az európai League of Legends profi liga három régi szervezete minden jel szerint már nem kerül be a franchise rendszerre váltó ligába.

Hirdetés

Ahogy formálódik a franchise rendszer, úgy jönnek a rossz hírek. Az ESPN jelentése szerint a Unicorns of Love, a Giants és a Roccat benyújtották igényüket arra, hogy részt vehessenek a jövő évben teljesen átalakuló európai League of Legends ligában, de a kérvényüket visszautasították.

Hirdetés

A 2019-es évben az EULCS az Észak-Amerikában már működő modellre tér át. Lesz 12 franchise klub, melyek bevásárlás útján kerülnek a ligába, aztán örökké bent maradnak. Jelenleg csak a Fnatic, G2 Esports, Misftis, Schalke 04 és a Team Vitality helye biztos.

Ha az előzetes jelentések igaznak bizonyulnak, akkor a jövő évtől itt hagy bennünket a fenti hármas az H2k-vel és a Splyce-szal együtt, akiknek kérvényét már korábban elutasították. Ezzel régóta fennálló, nagy rajongói táborral rendelkező csapatoktól kell elbúcsúznunk.

Aztán lehet, hogy őket fogja pótolni néhány, az MNEB alatt kiválóan teljesítő csapat. Meglátjuk.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)