Hirdetés

Világszínvonalú e-sport versenyt rendeznek Budapesten

|

Három napon keresztül a sportoké és e-sportoké lesz a főszerep. Világsztár játékosok, a régió legjobb csapatai, 4 játék, egymillió eurós összdíjazás!

Hirdetés

Március 23. és 25. között a budapesti, a BOK Csarnokban rendezik a V4 Future Sports Festivalt, ahol három napon keresztül a hagyományos valamint az elektronikus sportok kerülnek reflektorfénybe! Közép-Európa legnagyobb díjazású e-sport rendezvényén egymillió eurót, átszámítva több mint 300 millió forintot osztanak ki négy különböző e-sportban - League of Legendsben, CS:GO-ban, FIFA18-ban és Clash Royale-ban.

Hirdetés

Sport és esport minden mennyiségben

A legmagasabb díjazásra a CS:GO csapatok számíthatnak: itt 8 együttes küzd majd meg pénteken és vasárnap azért, hogy a félmillió eurós nyereményalapból minél többet vihessenek haza ! Aztán jön a League of Legends, ahol a régió négy legjobb ötöséé a főszerep, a tét pedig 300.000 euró. Ha inkább a FIFA a te világod, pénteken és szombaton érdemes kilátogatnod, hiszen amellett, hogy 100.00 euróért mennek a meccsek, a négy ország legjobb virtuális labdazsonglőrei közül a V4 két legjobbja egyből kvalifikálja magát a FIFA világbajnokság 64 legjobb játékosa közé is. Ha pedig szerinted is a mobil a jövő és szívesen megnéznéd a legjobb Clash Royale-osok küzdelmeit, akkor vasárnap is gyere ki, hiszen a lenyűgöző színpadi látványkép mellett pedig a négy ország nyolc legjobb játékosa egész nap harcol majd a 100.000 eurós torta legnagyobb szeletéért.

Világsztárok karnyújtásnyira

Mindig is szerettél volna egy közös fotót GuardiaNnel vagy Pashával? Most itt a lehetőség! CS:GO versenyen a négy ország bajnokain túl 4 meghívott világsztár csapat is képviselteti magát, így a látogatók személyesen is láthatják a Virtus.pro, a Mousesports, a HellRaisers és a friss Major ezüstérmes FaZe Clan játékosait, kérhetnek tőlük aláírást vagy csinálhatnak velük közös képet.

Hozd el a szülőket is!

Ha pedig már elfáradtál a sok e-sportban és felfrissítenéd magad, nincs más dolgod, mint átsétálni a Körcsarnokba, ahol számos sportágban kipróbálhatod magad. Ismerd meg az amerikai focit, a kungfut, a kick boxot vagy a lábtoll-labdát! Ha pedig menet közben megéheztél, akkor egyél egy jót valamelyik foodtruckban, nézd meg a régió legjobb cosplayereit, vagy hallgasd meg a gamerek kedvenc DJ-it a nagydöntők előtt!

És a legjobb: díjmentesen bejöhetsz

Bizony, a rendezvényre való belépés teljesen díjmentes, csak annyi a dolgod, hogy regisztrálsz az adataid megadásával a https://v4futuresports.eu/registration oldalon. Miután regisztráltál, kapsz egy visszaigazoló emailt, de ez még nem garantálja, hogy ott lehetsz: a rendezvény előtt néhány nappal kapsz egy újabb emailt, amellyel véglegesítheted a részvételedet. Ezt követően kapsz egy jegyet, amit csak ki kell nyomtatnod vagy letöltened a telefonodra és magaddal hoznod, ezzel tudsz majd belépni. Természetesen a helyszínen is lesz lehetőség regisztrálni, de fontos, hogy a rendezvény csak 14 éves kor felett látogatható.

Ne maradj le semmiről

A V4 Future Sports Festival minden e-sport versenyéről lesz élő közvetítés, így ha nem tudsz kilátogatni a helyszínre, otthonról is követheted az összecsapásokat. Ha naprakész akarsz maradni, feltétlenül kövesd az esemény Facebook oldalát, ahol minden fontos infót megtalálsz!

Ugye te is ott leszel?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)