Hirdetés

Ingyen próbálhatjátok ki a legmenőbb gamer cuccokat a V4 Future Sports Festivalon

|

A V4 Gaming Arénában bárki benevezhet az ott zajló versenyekre, mindemellett lehetőség lesz megismerkedni a játékipar újdonságaival és a legmenőbb gamer eszközökkel is.

Hirdetés

A szeptember 21-22 között zajló V4 Future Sports Festival nem csak azok figyelmére tart számot, akik az e-sportok, a CS:GO vagy a Fortnite lelkes követői. Ha érdekelnek a kütyük, lehuppannál egy kényelmes fotelre egy kontrollerrel, esetleg egy bivalyerős gép elé, netalántán megmérettetnéd magad a profik ellen, akkor a Hungexpo F csarnoka lesz a te helyed, de a Gaming Arénában azok is találhatnak kedvükre valót, akiket nem hat át annyira a versenyszellem.

Hirdetés

A fesztivál természetesen az e-sportot állítja a középpontjába, ez viszont nem azt jelenti, hogy a laikusok nem találhatnak kedvükre valót. Míg a G csarnokban folynak az izgalmasabbnál izgalmasabb profi mérkőzések, addig az F csarnokban bárki levezetheti kicsit a szurkolás okozta stresszt. A V4 Gaming Aréna színpadán a magyar videojátékos éra ismert és népszerű alakjaival folyó beszélgetésekbe hallgathattok bele, míg a Magyar E-sport Szövetség, a HUNESZ kitelepülésénél képet kaphattok arról, hogy milyen a hazai e-sport múltja, jelene és jövője, és persze több helyen próbálhatjátok ki a legmenőbb gamer cuccokat, VR headseteket és szimulátor felszereléseket. 

Viszont ha csak egy kis lazításra vágytok, akkor lehuppanhattok egy fotelbe a számos 4K-s tévé egyike elé, hogy kipróbáljatok akár még megjelenés előtt álló játékokat is, szétnézhettek a Gameart kiállításon vagy nyomhattok egy pár kört egy király társasban, ha éppen ahhoz támad kedvetek. A szervezők azt ígérik, hogy ezen a helyszínen néhány kifejezetten a fesztivál kedvéért életre hívott programon is részt vehettek. A programok teljes listáját itt találjátok meg, találkozzunk ott szeptember 21-22-én!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)