Hirdetés

Nem csak az e-sportolóknak éri meg kilátogatni a V4 Future Sports Festivalra

|

A ma délelőtt lezajlott sajtótájékoztatón a szervezők részletesen elmondták, hogyan zajlik majd idén Magyarország legnagyobb e-sport rendezvénye.

Hirdetés

Jövő hétvégén bárki kilátogathat a V4 Future Sports Festivalra, ahol amellett, hogy megnézhetitek, hogyan mérkőznek meg egymással Közép-Európa legjobb e-sportolói, rengeteg izgalmas programon is részt vehettek, sőt a helyszíni versenyekben is megmérettethetitek magatokat nem csekély pénznyeremény reményében.

Hirdetés

Bíró Balázs, aki a rendezvényt szervező Egymillióan a magyar esportért Egyesület elnöke, valamint a V4 Future Sport Festival főszervezője, a ma délelőtti sajtóeseményen vázolta föl a rendezvény részletes programját. A helyszín idén a Hungexpo F és G csarnokában zajlik majd, ezeken belül pedig három arénában folynak majd a programok.

V4 Esports Arénában kap helyet a legfontosabb versenyszám, a CS:GO bajnokság, ahol négy meghívott nemzetközi és négy selejtezők útján bekerült csapat méri majd össze tudását a 300 ezer eurós összdíjazású eseményen. A V4 Festival második kiemelt játéka a Fortnite, amit a V4 New Sport arénában követhettek figyelemmel. Ezt a két helyszínt a G csarnokban találjátok, de azoknak is lesz mit csinálnia, akiket nem mozgatnak meg annyira az e-sport események, ugyanis az F csarnokban felállított V4 Gaming Arénában bárki találhat magának kedvére való játékot, sőt akár versenybe is szállhat a többi résztvevővel. Hogy részletesen miket tartogatnak nektek a különböző arénák, azzal külön cikkekben foglalkozunk majd, tehát érdemes kövessétek a GSO-t az elkövetkezendő napokban.

Akit az e-sport szakmai oldala érdekel, annak szeptember 20-án lehetősége lesz részt venni a V4 Future Sports Conference-en, ami szintén ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Itt játékosok, edzők, menedzserek, kutatók és sport vezetők részvételével folynak majd beszélgetések. Mivel egy nemzetközi eseményről van szó, így jó pár külföldi meghívott is részt vesz majd a konferencián,  ami emiatt angolul zajlik. Aki nem tud kilátogatni, az online közvetítésen keresztül is követheti majd. 

Bíró Balázs kiemelte, hogy a lebonyolításban a PlayIT is besegített, hogy mindenki számára izgalmas programok jöhessenek létre, tehát rengeteg szoftver és hardver újdonságot, valamint régi és új játékot próbálhattok ki. Ahogy a PlayIT, úgy a V4 Future Sports Festival is teljesen készpénzmentes lesz. Ha tehát felkeltette az érdeklődéseteket az esemény, akkor szeptember 21-22 között érdemes kilátogatnotok a Hungexpóra. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)