Hirdetés

Idén is lesz V4 Future Sports Festival, és te is ingyenesen ott lehetsz!

|

Ha szeretnéd élőben látni, hogy játszanak a legjobb külföldi és magyar csapatok a 350 000 eurós összdíjazás egy szeletéért, netán te is próbára tennéd magad, gyere el!

Hirdetés

Szeptember 21-22-én sor kerül hazánk leggrandiózusabb e-sport eseményére, a V4 Future Sports Festivalra, ahol a Visegrádi országok képviselői teszik próbára magukat. Ezúttal a Hungexpo F és G csarnoka ad teret a nagy szabású e-sport versenyeknek, de számos egyéb program miatt is érdemes lesz kilátogatni.

Hirdetés

Az Egymillióan a magyar esportért Egyesület (Esportmilla) szervezésében lezajló világszínvonalú e-sportesemény középpontjában a Counter-Strike: Global Offensive és a Fortnite állnak majd, de sor kerül egy Gran Turismo Sport megmérettetésre is, mi több, a látogatók részt vehetnek a helyszíni összecsapásokon, a legjobban teljesítők pedig összesen 20000 eurónyi pénznyereménnyel gazdagodhatnak. Ha jól megy a FIFA, a Tekken 7, az NBA 2K20 vagy a GT Sport, mindenképp gyere el és nevezz a helyszínen!

A CS:GO bajnokságban a legjobban teljesítő magyar, cseh, lengyel és szlovák csapatok a négy meghívott csapattal, a Ninjas in Pyjamas, a Mousesports, a Virtus.Pro és a MIBR alakulatával nézhetnek szembe. Az első helyezett 150000 euróval távozhat, a második 70000-et vihet haza, a harmadik és negyedik egyenként 20 000 eurót kap, míg az 5-8. pozícióban végzők teljesítményét 10000 euróval jutalmazzák.

A V4 New Sports Aréna a Fortnite bajnokság otthona lesz. A szeptember 21-én zajló nemzetközi döntő díja 20000 euróra, míg a másnap megtartott magyar döntőé 10000 euróra rúg.

A V4 Gaming Arena egész nap mindenféle játékokkal, programokkal várja majd a látogatókat, kipróbálhattok izgalmas újdonságokat.

Az esemény kommentátorának idén is Paul "ReDeYe" Chalonert kérték fel.

A részletes programot, időbeosztást megtalálhatjátok a V4FutureSports.eu oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)