Hirdetés

V4 Future Sports Festival - kövesd élőben a CS:GO csoportmérkőzéseket!

|

Mond nektek valamit az MIBR neve? És megmozdul bennetek valami, ha azt monduk, mousesports? Gyertek el a budapesti V4 Future Sports Festivalra, találkozzatok a világ élvonalába tartozó játékosokkal, nézzétek meg, hogy játszanak élőben, előtte viszont szurkoljatok nekik a döntők előtti utolsó megmérettetéseken!

Hirdetés

Szeptember 21-22-én rendezik meg a V4 Future Sports Festivalt, ahol ezúttal a Counter-Strike: Global Offensive kapja a főszerepet. A 300 000 eurós összdíjazású versenyen négy meghívott csapat négy olyan alakulattal küzd meg, akik a selejtezőkön már bizonyították, hogy helyük van az ilyen nívós versenyeken.

Hirdetés

A héten megtörtént a sorsolás, kiderült, mely csapat mely csoportba került, és kivel kell játszaniuk a továbbjutásért. Az A csoportba a Mousesports és a Virtus.pro, míg a B-be a Made in Brazil és a Ninjas in Pyjamas került meghívásos alapon. Előbbiekkel a dán Tricked és a cseh E-Rivals, utóbbiakkal pedig a lengyel Adwokacik és a magyar Gamerzone.gg fog megküzdeni.

Szeptember 18-án 11:00-kor kezdődik a Virtus.Pro és a Tricked Esport meccse, majd 14:00-tól a Mousesports és az EZ4ME vív BO3-as párharcot. 17:00-tól az MIBR a Gamerzone.gg-vel néz szembe, majd 20:00-kor következik az A csoport nyerteseinek mérkőzése.

Másnap, szeptember 19-én 11:00-tól a NIP és az Adwokacik küzdelmét kísérhetjük figyelemmel, majd 14:00-tól az A csoport vesztesei próbálnak meg javítani pontszámukon. 17:00-tól a B csoport győztesei döntik el, ki a jobb, 20:00-tól pedig a B-be került vesztesek mérkőznek meg. 

A mérkőzéseket mindkét nap az Esporthucs Twitch csatornán keresztül közvetítik majd magyarul, és a V4 Future Sports Festival hivatalos csatornáján lesz hallható az angol nyelvű kommentár. További információkat ezen az oldalon olvashattok.

A V4 Future Sports Festivalra a belépés ingyenes lesz, úgyhogy feltétlenül vegyétek az irányt a Hungexpo felé szeptember 21-22-én!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)