Hirdetés

V4 Future Sports Festival - dán győzelem született a CS:GO-versenyen

|

Izgalmas meccsen esett egymásnak a Tricked és a Virtus.pro.

Hirdetés

Az elmúlt két napban gamerek töltötték meg a Hungexpo G és F csarnokát, ahol a V4 Future Sports Festival keretében a régió legjobb CS:GO-, Fortnite-, GT Sport- és Tekken-játékosai harcoltak egymással a 300000 eurós összdíjazás egy szeletéért.

Hirdetés

Már a csoportkörök során is látszott, hogy az európai kvalifikáción menetelve bejutott dán Trickedre érdemes figyelni, és bajban lehet a meghívott Virtus.pro, ha a döntőben is találkozik a két csapat. Akkor egy 2-0-s (Mirage 16-14, Nuke 16-8) győzelemmel szereztek pontot, és ugyancsak 2-0-val zárult a mousesports és az E-Rivals meccse is. Bár a mouz 2-1-re nyert a Tricked ellen, a dánok így is kiharcolták a továbbjutást.

A magyar Gamerzone.gg három körig húzta a brazil MiBR elleni mérkőzését, de nem sikerült hazánk fiainak nyernie. Másnap még volt esélyük a továbbjutásra, viszont az adwokacik egy 16-9-es és egy 16-12-es körrel kiejtette őket. A Ninjas in Pyjamas az adwokacikot, a Virtus.Pro az E-Rivalst, az MiBR a NiP-et győzte le a csoportkörökben.

A negyeddöntőkből az elődöntőbe, a mousesports és a MiBR mellé a Virtus.pro és a Tricked tudta magát felküzdeni. Vasárnap délelőtt egy Mirage 16-3, Inferno 16-14-es meccsel a VP győzött, míg kora délután a Tricked egy szoros párharcban, 16-14, 16-13-ra verte el az MiBR-t (előbb az Overpasson, majd a Dust2-n). Ahogy az várható volt, a döntő hozta a legnagyobb izgalmakat, itt ugyanis az első körben, a Mirage-on a Virtus.pro 16:12-re nyert, azonban a Nuke-on a Tricked fordított, és 16-10-es eredmény után következett a mindent eldöntő harmadik kör. A Traint végül a Tricked nyerte 16-11-gyel, így ők emelhették magasba a kupát, és nekik járt a 150000 eurós fődíj. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)