Hirdetés

Komolyan érdekel a CS:GO? Nézd meg élőben, hogy játszanak a profik!

|

Világsztár e-sportolók, elemzők és kommentátorok tűnnek majd fel a V4 Future Sports Festival színpadán, hogy a CS:GO bajnokság ne csak a kiemelkedő fődíj miatt maradjon emlékezetes.

Hirdetés

A V4 Future Sports Festival vitathatatlanul legnagyobb eseménye a Counter Strike: Global Offensive bajnokság lesz, melynek selejtezői már augusztus közepe óta tartanak. Keddre kiderült, hogy mely csapatok csapnak össze egymással, hogy bezsebelhessék a dicsőséget, és nem mellékesen a busás nyereményt.

Hirdetés

A Hungexpo G csarnokában található V4 Esports Aréna ad majd helyet annak a nagyszínpadnak, ahol a rendezvény egész hétvégéje alatt zajlanak az összecsapások a hat legjobb CS:GO-csapat között. A négy meghívott világklasszis és a selejtezőből bejutott 4 legjobb csapat még megmérkőzik a hétvége előtt, hogy kiderüljön, melyik hat alakulat mérkőzhet meg a nagyközönség előtt a V4 Esports Arénában. Az itthoniak a Gamerzone.gg csapatának szoríthatnak a verseny alatt.

Két csoportban zajlanak majd az összecsapások, az A csoportba a meghívott Mousesports és Virtus.pro mellé a Tricked és az EZ4ME társul, míg a B csoportban a szintén meghívott Made in Brazil és Ninjas in Pyjamas csapatok csapnak össze a lengyel Adwokacik és a hazai Gamerzone.gg csapatával. A csoportok győztesei az elődöntőbe jutnak, a csoportmásodikak és csoportharmadikak pedig egy mérkőzés keretében döntik el, hogy kik kerülhetnek be az elődöntőbe.

Az már most biztos, hogy egyik csapat sem megy haza üres kézzel, ugyanis az első nyolc helyezett pénzjutalomban részesül; az 5-7. helyezettek 10 ezer, a 3. és 4. helyezett 20 ezer, a második helyezett 70 ezer és az első helyezett 150 ezer eurót tudhat magáénak. Az esemény házigazdája idén is Paul "Redeye" Chaloner lesz, de a mérkőzéséket is világklasszis kommentátorok és elemzők közvetítik majd - persze a magyar kommentár sem marad el.

A V4 Future Sports Festival szeptember 21-22. között zajlik majd a Hungexpo F és G csarnokában, és az előzetesen ismertetett programok alapján nem csak az e-sport rajongóinak érdemes meglátogatnia az ingyenes rendezvényt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)