Hirdetés

Nézd élőben Közép-Európa legjobb Fortnite játékosait a V4 Future Sports Festivalon

|

A CS:GO mellett a másik kiemelt játék a Fortnite lesz, így battle royale rajongói a V4 New Sports Arénában találhatnak kedvükre való programot.

Hirdetés

Idén két játék is kiemelt figyelmet élvez a  V4 Future Sports Festivalon, ugyan a Counter Strike: Global Offensive rendelkezik a legimpozánsabb lineuppal, a Fortnite is egy teljes arénát kapott, ahol megmérkőzhetnek a V4-es országok legjobbjai. A V4 New Sports Arénában nem csak a gép előtt de a táncparketten is bizonyíthatják a versenyzők, hogy mindenkit maguk mögé utasítanak.

Hirdetés

Már augusztus közepén lezajlottak a selejtezők, ahol eldőlt, hogy a rengeteg versenyezni vágyó közül kik lesznek azok, akik szeptember 21. és 22. között nagy közönség előtt mérkőzhetnek meg egymással. A selejtezőkön két fős csapatok indultak, és az 5 meccses körök végén a legjobb pontszámot elért duók jutottak tovább. A helyszínre látogatók két bajnokságot is követhetnek, ugyanis azon felül, hogy a szombati nemzetközi döntőben egymásnak feszülnek régiónk legjobb játékosai, vasárnap egy hazai bajnoksággal is készülnek a szervezők. A nemzetközi döntő összdíjazása 20 ezer, míg a magyaré 10 ezer euró lesz. 

Viszont nem csak a két döntő miatt lesz izgalmas a V4 New Sports Aréna, hiszen itt kerül sor az ország első hibrid Fortnite eseményre, ahol a versenyzőknek nem csak azt kell bizonyítaniuk, hogy jók a digitális lövöldében, hanem hogy a táncparketten is megállják a helyüket. A vasárnapi V4 Royale Dance Emote versenyen 15 meghívott iskola diákjai csapnak majd össze, mindegyik iskolából 8-8 játékos kell megmérettesse magát. A verseny első felében, a Fortnite ikonikus emote táncainak felhasználásával kell a legjobb koreográfiát előadni, amit részben a szakmai zsűri, részben a közönség értékel majd. A második részben 4 fős squad meccsen kell helyt álljanak a táncos lábú játékosok, a helyezések pedig két versenyszám összesített pontszáma alapján kerülnek kihirdetésre. A verseny összes résztvevője díjazásra kerül, de az első helyezettek iskolájában a szervezők egy e-sport bázist alakítanak ki. 

A V4 Future Sports Festival szeptember 21-22 között zajlik a Hungexpo F és G csarnokában, a belépés ingyenes. Ha az e-sport programok érdekelnek, akkor az utóbbi, ha pedig egy gaming expo hangulatába kóstolnál bele, akkor az előbbi csarnokot érdemes felkeresned.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)