Hirdetés

A hétvégén fontos e-sport-verseny lesz Budapesten, és neked is ott a helyed!

|

Gyere el a V4 Future Sports Festivalra, próbálj ki játékokat, szurkolj kedvenceidnek élőben!

Hirdetés

Mint arról az elmúlt hetekben néhányszor már szóltunk nektek, szeptember 21-22-én ismét gamerek töltik meg a Hungexpo G és F csarnokát, hogy végigizgulják bizonyított profik és feltörekvő újoncok e-sport-mérkőzéseit. A tét nem kicsi, a játékosok több százezer eurós összdíjazásért játszanak.

Hirdetés

Az esemény középpontjában a Counter-Strike: Global Offensive és a Fortnite áll majd, két hatalmas színpadon zajlanak a küzdelmek mindkét nap. Közben a V4 Gaming Arénában további versenyek pörögnek, melyeken akár ti is próbára tehetitek magatokat. Az F csarnok olyan lesz, mint egy lekicsinyített PlayIT, tele játékokkal, ajándékokkal, csúcstechnológiás eszközökkel, úgyhogy a mérkőzések közti szünetekben feltétlenül látogassatok el oda is!

A V4 Future Sports Festivalra a belépés teljes mértékben ingyenes, regisztrációra sincs szükség. Ha nem tudtok eljönni valamilyen okból, kövessétek a közvetítéseket élőben, az Esport1 csatornáján magyar kommentárral! További infókat a hivatalos honlapon találhattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)