Hirdetés

Világrekord időt ment a magyar Gran Turismo Sport versenyző a V4 Future Sports Festival selejtezőjén

|

A magyar mezőny kiemelkedik a régió legjobbjai közül, de Tápai Ádám immáron egy világrekord időt is magáénak tudhat.

Hirdetés

A V4 Future Sports Festival hazánk legnagyobb e-sport rendezvénye, ahol a régió legtehetségesebb  gamerei mérettethetik meg magukat többek között Counter-Strike: Global Offensive-ben, Fortnite-ban, vagy épp Gran Turismo Sporban. Az autós szimulátor selejtezői már elkezdődtek, hogy a nagyjából 1800 versenyezni vágyóból kikerüljön minden ország 2 legjobb pilótája, akik a helyszíni fináléban versenybe szállhatnak a fődíjért.

Hirdetés

Tápai Ádám, aki a FIA GT Championshipben, a Gran Turismo hivatalos versenyében is megmérettette már magát, most elképesztő időt futott a selejtezőben. Nem csak Magyarországon, de Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is lezajlottak a selejtezők, amikből kiderült, hogy mely 8-8 játékos képviselheti az országokat a végső megmérettetésen. Tápai Ádám nem csak ebből a 32 fős mezőnyből emelkedik ki 2:06,987-as idejével, de hivatalosan is új világrekordot állított be. A hazai pilóták egyébként is remekül teljesítenek, ugyanis az első öt legjobb időt mind magyar játékosok állították be; bizakodóak lehetünk tehát, hogy hazai versenyző hozza el az 2500 eurós fődíjat. 

A V4 Future Sports Festivalra szeptember 21-22-én kerül sor a Hungexpo F és G csarnokában, ahova bárki ingyenesen kilátogathat. A rendezvény fókuszában a CS:GO és a Fortnite lesznek, de a fent említett Gran Turismo Sport döntőt is figyelemmel követhetitek élőben, sőt ha úgy érzitek, hogy jól megy a FIFA, a Tekken 7, az NBA 2K20 vagy a GT Sport, akkor a helyszínen is lehetőségetek van benevezni versenyekre, ahol 20000 eurónyi pénznyereményt osztanak szét a szervezők a legjobbak között.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)