Hirdetés

GameStar E-sport-alkalmassági Tesztlabor - a V4-en kiderül, lehet-e belőled profi e-sportoló

|

Mindig is foglalkoztatott a kérdés, megvan-e benned minden szükséges képesség ahhoz, hogy e-sport játékos válhasson belőled? A V4 Future Sports Festivalon segítünk megtalálni a választ!

Hirdetés

Rengeteget hallunk a profi e-sportolók sikereiről, a mesés nyereményekről és úgy összességében arról a fényről és pompáról, ami a világ legjobb játékosait körülveszi. Pedig egyszer ők is úgy kezdték, mint ti magatok: billentyűzettel és egérrel, vagy éppen kontrollerrel a kézben játszottak, amikor kedvük tartotta. A V4 Future Sports Festivalon segítünk nektek abban, hogy kiderítsétek, megvan-e bennetek az a szikra, ami egy profi e-sport karrier beindításához elengedhetetlen.

Hirdetés

Most hétvégén négy ország legjobb játékosai mérik össze tudásukat a V4 Future Sports Festivalon, ahol a nagy meccseken kívül temérdek más program is várja az érdeklődőket. A rendezvény továbbra is teljesen ingyenes, így aki szeretne, az a helyszínen is bátran regisztrálhat majd - mindösszesen ennyi a belépés feltétele. 

Ha pedig már bent jártok, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnotok a GameStar E-sport-alkalmassági Tesztlaborba, ahol válogatott próbatételeknek fogunk kitenni benneteket. Az alkalmassági tesztet bevállaló kemény fiúknak és lányoknak öt feladatot kell teljesíteniük: próbára tesszük memóriátokat, ügyességeteket, reakcióidőtöket és tudásotokat is. 

Penge reflexekkel, tökéletes memóriával, kiváló célzással, megfelelő tárgyi tudással számíthattok arra, hogy esélyessé váltok a menő nyereményekre is. A rendezvény pénteki napján az első helyezett egy Trust Elight Illuminated billentyűzetet vihet haza, a szombati legjobbnak egy Kingston Hyperx Cloud Stinger fejhallgató lesz a jutalma, míg a vasárnapi bajnoknak egy Speedlink Prime Z-DW egér jár. A V4 Future Sport Festival mindhárom napján az ezüstérmeseket egy ROG GM50 egérpaddal, a harmadik helyezetteket pedig egy olyan tornazsákkal jutalmazzuk, amelyekben GameStar és PC World magazin is lapul. Mindezeken felül a verseny folyamán is kaphatnak a szerencsés versenyzők egyet a legújabb GameStar magazinból.

Ha te is szeretnél hivatalos bizonyítékot arról, hogy megvan benned minden, ami egy e-sport karrierhez szükséges, akkor mindenképpen tedd próbára magad a V4-es GameStar E-sport-alkalmassági Tesztlaborban!

GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlabor

Időpont: 2018. március 23-25., 9:00-19:00
Helyszín: Körcsarnok, 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.
Regisztráció: A rendezvény teljes időtartama alatt regisztrálhattok a helyszínen!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)