Hirdetés

Nyáron jön a Valorant, a Riot Games 5v5 lövöldözős játéka

|

A League of Legends csapata leleplezte a korábban Project A néven ismert játékot, megtudtunk minden fontos infót, ami lázba hozhat a megjelenésig.

Hirdetés

Tavaly októberben jelentette be az éveken át csak a LoL-lal foglalkozó Riot Games, hogy egyebek mellett egy hero shootert is készít. Pár nappal ezelőtt kiszivárgott a címe, de csak eddig kellett várnunk a hivatalos megerősítésre: írjátok fel már most a Valorant nevet.

Hirdetés

A 2020 nyarán megjelenő free-to-play játékban két ötfős csapat eshet egymásnak, támadók kontra védők felállásban. A csapatokat változatos karakterek alkotják, akik egyedi képességeikkel segítik bajtársaikat akár közvetlenül, akár infókkal. A pontos célzás és az ügyes taktikázás kulcsfontosságú a győzelemhez; nagy visszarúgásra számíthatunk, de a fejlövések azonnal ölnek, egy gépfegyverből pedig 3-4 találat elég.. Egy meccs 24 körből áll majd.

A Riot arra is figyelt, hogy technikai problémák ne legyenek, ezért a világ minden pontján dedikált, 128-as tick rate-tel rendelkező szerverek fognak üzemelni, egy egyedi netkód gondoskodik a megfelelő hitregről (találatérzékelésről), és az első naptól fogva dübörög majd egy hatásos csaláselhárító.

Az alábbi első galériában látványterveket láthattok, alatta pedig megnézhetitek a most kiadott screenshotokat.

A gépigény a következőképp néz ki:

Valorant gépigény

Ajánlott - 60 fps

Processzor: Intel i3-4150
Videokártya: Geforce GT730

High-end - 144+ fps

Processzor: Intel Core i5-4460 3.2 GHz
Videokártya: GTX 1050 Ti

Minimum - 30 fps

Processzor: Intel i3-370M
Videokártya: Intel HD 3000

Egyéb specifikációk

Op. rendszer: Windows 7/8/10 64-bit
Memória: 4 GB RAM, 1 GB VRAM

Hamarosan még többet tudhatunk majd meg róla. Nektek ez alapján hogy tetszik?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)