Hirdetés

Az Overwatch League egyik legnagyobb csillaga Valorantra vált

|

Sok játékos érdeklődik a Riot Games új lövöldéje iránt, de eddig Sinatraa a legnagyobb olyan név az iparban, aki átigazolt.

Hirdetés

Az Overwatch League egyik legismertebb és legjobb játékosa, Jay "Sinatraa" Won kilépett a San Francisco Shockból, hogy egy új játékban tehesse próbára magát. Sinatraa (mint sok más e-sportoló) a Valorantot veszi célba, ami jelenleg még csak zárt bétában pörög, de már több szervezetet is az oldalára állított.

Hirdetés

Won a Sentinels csapatához fog csatlakozni, amiben már ott van a korábbi Apex Legends profi, Jared "Zombs" Gitlin, és két korábbi CS:GO játékos Shahzeb "ShahZaM" Khan és Hunter "SicK" Mims. A Sentinels még nagy erőkkel keresi az ötödik csapattagot.

Sinatraa indoka meglehetősen egyszerű. Hiába van a játékosnak egy világkupája és egy MVP díja az Overwatch League-ből, egyszerűen csak nem érzi már a Blizzard lövöldéjét.

"Már nincs bennem szenvedély az Overwatch iránt."

A Valorantnak még nincs hivatalos ligája, és a Riot Games egyelőre nem is tervez ilyesmit indítani. Ettől függetlenül már több e-sport szervezet elkezdte keresni a saját játékosait, és valószínűleg hamarosan beindulnak majd az első közösségi versenyek is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)