Hirdetés

Változik a League of Legends e-sport, egy új keretbe foglalnak minden ligát

|

A Riot Games egy brand alá akarja vonni a tucatnyi ligáját, és több figyelmet szeretne ezzel fordítani a kisebb régiók felé.

Hirdetés

Jelenleg 12 különböző League of Legends profiliga létezik, de ezek nagyjáról a rajongók jelentős része csak évente kétszer hall a Mid Season Invitational és a World Championship alatt. A Riot Games célja a LoL Esports átalakításával az, hogy a kisebb régiók is reflektorfénybe kerülhessenek és az összes liga egy új logó alá kerüljön, mint mondjuk a FIFA esetében.

Hirdetés

Ezzel az átalakítással azt szeretnék elérni, hogy mind a 12 liga közelebb kerüljön egymáshoz, ebben pedig új műsorok is segítenek majd. Keddenként például lesz egy show, ami összefoglalja az egyes régiók fejlődését, szerdánként pedig a nagyobb meccsek kiugró pillanatait vetítik majd le.

Jelenleg a kínai, dél-koreai, európai és észak-amerikai ligák kapják legnagyobb figyelmet, mind nézői, mind támogatói szempontból. Az új keret és az új műsorok segíthetnek abban, hogy a kicsik is több lehetőséget és új rajongókat nyerhessenek maguknak. Meglátjuk, hogy ez a gyakorlatban hogyan is működik majd, de ez egyelőre biztatónak tűnik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)