Hirdetés

Véget ért a Dota 2 2021-es világbajnoksága, megvan a győztes

|

Az e-sport történelem legnagyobb nyereményalapja gazdára talált.

Hirdetés

A The International az e-sport-világ egyik legfontosabb eseménye. A világ legjobb Dota 2-es játékosai küzdenek hosszú-hosszú napokig, hogy hazavihessenek egy darabkát a nevetséges méretűre (idén 40 millió dollárra) dagadt nyereményalapból.

Ez a TI egy kicsit más volt, mint a többi: át kellett helyezni az eseményt eredeti helyszínéről Bukarestbe, ki kellett zárni az élő közönséget, és még így is volt olyan csapat, amelyiket a Romániában tomboló járvány gyűrte le. A szervezőknek rengeteg kihívással kellett szembenézniük, és sokszor menet közben kellett megoldaniuk a problémákat.

Hirdetés

Ilyen körülmények között nem csoda, hogy az idei közvetítés sehol sem volt a korábbiakhoz képest. A kommentátorok sokszor azt se tudták, hogy hol vannak, a hangminőség pedig még a jobb pillanatokban is csak alulról verdeste az elfogadható szintet. Éppen emiatt örömteli, hogy sikerült levezetni a versenyt, és a végén megünnepelhettük az idei bajnokokat.

A Team Spirit tagjainak ügyes játéka bejuttatta őket a legendák csarnokába, ahonnan 18,2 millió dollárral távozhattak.

Jövőre remélhetőleg már minden visszatérhet a rendes kerékvágásba, de az Aegis of Immortal addig is az orosz srácok öltözőjében fog pihenni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)