Hirdetés

Versenyen bukott le aimbottal egy profi CS:GO játékos

|

Amikor az adminok lefülelték, megpróbálta gyorsan törölni a programot, de akkor már késő volt.

Hirdetés

Az eXTREMESLAND2018 Asia  Finals versenysorozatban találkozott a Revolution és az OpTic India, utóbbit azonban kizárták a bajnokságból, a csapat egyik tagját pedig azelőtt elzavarták, hogy annyit mondhatott volna, VAC.

Hirdetés

Nikhil "forsaken" Kumawat gépéről a versenyen használt anti-cheat gyanús dolgokat jelzett, így az adminok vizsgálódni akartak, mire a játékos ki-tabolt a játékból és megpróbálta letörölni a szoftvert a gépről. A csapat egyébként nemrég megnyerte az ESL India Premiership versenysorozatot, de ezek után abban sem biztosak a szervezők, hogy jogos volt az a győzelem.

Az OpTic Gaming vezetősége természetesen azonnal eltávolította a játékost a csapatból, és bocsánatot kértek az érintettektől. Mivel a VAC nem jelzett, a Valve-nek az adminok jelentése alapján kell majd döntést hozni, de a közösség egyértelműen azt várja, hogy forsakent egy életre eltiltsák a kompetitív játéktól.

Szerencsére az MNEB CS:GO meccsein nem volt ilyen; novemberben döntő, tudjatok meg róla mindent itt!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)