Hirdetés

Visszatér a Dota 2 The International, 40 milliós nyereményalappal indul

|

A szezon egyik legizgalmasabb e-sport eseménye már biztosan megrendezésre kerül, de még nem tudjuk, hogy rajongók előtt vagy sem.

Hirdetés

A tavalyi év sok szempontból szomorú volt, egyebek mellett azért is, mert rengeteg gaming eseményt lehetetlenített el a COVID-19 járvány, köztük a Dota 2 - The Internationallel. A Valve eredetileg Svédországban akarta megszervezni a bulit, de a vírus terjedése miatt kénytelenek voltak elkaszálni az egészet, és egészen mostanáig azt sem tudtuk, hogy idén visszatérhet-e a bajnokság. 

Hirdetés

A Valve hivatalosan is bejelentette, hogy idén lesz International, és a csapatok egy 40 milliós nyereményalap darabkáiért fognak harcba szállni. A srácok már biztosan kirepülnek Stockholmba, már csak az a kérdés, hogy a rajongók is ott lehetnek-e velük.

"Ugyan igyekszünk a világ változó helyzete köré tervezni eseményeinket, a fő cél még mindig az, hogy a lehető legbiztonságosabb közeget teremtsük meg a versengéshez. Ez azt jelenti, hogy még nem tudunk biztosat mondani a részvétel kapcsán, mivel jelenleg is gyűjtjük az információkat a járvány helyzetéről. Számításaink szerint június környékén tudunk majd többet megosztani veletek."

Szóval még nem tudni, hogy otthon vagy az arénában fogunk-e szurkolni. Akárhogy is, a The International megrendezésre fog kerülni, és augusztus 5-től 15-ig izgulhatunk majd kedvenc csapataink sikeréért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)