Hirdetés

Visszavonul a legeredményesebb magyar League of Legends-játékos

|

Vizicsacsi még egy ideig a jelenlegi csapatában fog játszani, de aztán kiszáll a buliból.

Hirdetés

Viszonylag kevés olyan magyar e-sportoló van, akinek sikerült nemzetközi porondon is komolyabb eredményeket elérni, azonban Kiss "Vizicsacsi" Tamás nevét elég sokan ismerik, hiszen már évek óta a League of Legends legjobbjai között játszik. Azonban most váratlan bejelentést tett, ami valószínűleg eléggé meglepi majd a rajongóit.

Hirdetés

Vizicsacsi a Facebook-oldalán jelentette be, hogy ha lejár a jelenlegi szerződése a Splyce csapatánál, akkor nem kezd bele egy újabb szezonba, és visszavonul a profi League of Legendstől. A bejegyzés alapján úgy tűnik, nincs már meg benne az a motiváció, mint korábban, ezért úgy döntött, lezárja ezt a fejezetet és más utat választ magának.

A 26 éves profi egyébként 2013 óta játszott versenyszerűen, és ez idő alatt több csapatban is megfordult, ám leghosszabb ideig a Unicorns of Love csapatát erősítette. Jelenlegi csapatába, a Splyce-ba tavaly év végén lépett be, és kijutott velük a világbajnokságra, de most úgy tűnik, hogy ez lesz egyben karrierjének utolsó állomása is.

Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)