Hirdetés

League of Legends - Vizicsacsival kijutott a Splyce a világbajnokságra

|

A Splyce-nak pont a Schalke 04-gyel kellett megküzdenie, de gyönyörűen vették a kihívást, és így hazánk egyik büszkesége életében először ott lehet a LoL vb-n.

Hirdetés

Évek óta hazánk egyik, nemzetközi szinten legeredményesebb e-sportolója Vizicsacsi, aki 2015-ben kezdte, később a Unicorns of Love-ból a Schalke 04-be, majd onnan a Splyce-ba vándorolt át. Épp ezért pikáns, hogy egykori csapatát legyőzve biztosította be helyét a League of Legends 2019 World Championship résztvevői között.

Hirdetés

A Splyce nem óvatoskodott, teljes erőbedobással ment neki a Schalke 04-nek, 15 perc alatt 15 turret plate-et sikerült összegyűjteni, Kobbe 19 killel segített a csapatnak, Xerxe pedig szintén parádés játékkal uralta a terepet. 3-0-s győzelemmel zártak, holnap a Fnaticon próbálhatnak meg hasonló vehemenciával átgázolni.

Európát egyébként a G2 Esports és a Fnatic képviseli még a világbajnokságon októberben. Nagyon szorítunk, hogy a lendület megmaradjon a végső megmérettetésekre is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)