Hirdetés

Már hivatalos: Vizicsacsi otthagyta a Unicorns of Love csapatát

|

Megtörtént a bejelentés, amit régóta sejteni lehetett: a magyar LoL profi, Vizicsacsi egy új csapatban kezdi a 2018-as szezont.

Hirdetés

Egy ideje már keringtek a pletykák, hogy Kiss "Vizicsacsi" Tamás ott fogja hagyni a Unicorns of Love paripáit, és a következő évet már egy másik csapatban kezdi meg. A hivatalos bejelentés ma este, közvetlenül Csacsi Twitter profiljáról érkezett, ami megerősíti a korábbiakat.

Hirdetés

A poszt szerint a korábbi UoL tag 3 évnyi vágtatás után az FC Schalke 04 League of Legends csapatában fog toplanert játszani.

A Schalke 04 e-sport részlege még augusztusban harcolta ki a helyét a jövő évi európai bajnokságban. Sok sikerült kívánunk Vizicsacsinak az új csapatához, és reméljük, hogy ott még sikeresebb lesz majd, mint amilyen az UoL-ban volt. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)