Hirdetés

Washington D.C. is beszáll az esportba

|

Az USA fővárosa felkarol egy már létező szervezetet, de a tervek szerint stadion is épül majd a városban.

Hirdetés

Egyre népszerűbb lesz az esport biznisz, már számtalan sportklub vásárolta be magát az iparágba, és az eddigi eredmények alapján kijelenthető, hogy egy ilyen megállapodással mindkét fél jól jár. Ha pedig egy egész város áll valaki mögött, az még sikeresebb partnerkapcsolatot jelenthet.

A város sportért és rendezvényekért felelős bizottsága, az Events D.C. szponzorálja majd az NRG Esportsot, ráadásul Washington D.C. egy különálló stadiont is fog kapni. A 65 millió dollárból épülő, 4200 férőhelyes aréna 2018 végére vagy 2019 elejére készülhet el, és minden meglesz benne, ami egy esport versenyhez szükséges.

Az Events D.C. elnöke, Max Brown azt szeretné, ha az emberek továbbra is szívesen dolgoznának és játszanának a fővárosban, a számos egyetem és külföldi látogató miatt pedig jó esély van rá, hogy ez az új beruházás még több érdeklődőt vonz be az esportba.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket, és azt is, hogy legközelebb melyik nagy név fogja felismerni az esportban rejlő lehetőségeket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)