Hirdetés

World of Tanks Blitz - indul a Twister Cup, és van pár bónuszkódunk!

|

Hamarosan kezdetét veszi a World of Tanks nagy e-sport eseménye, melynek alkalmából a Wargamingnek köszönhetően megjutalmazhatjuk a leggyorsabbakat!

Hirdetés

Nemcsak a PC-s World of Tanks, hanem a bár PC-n is elérhető, alapvetően mobilokra szánt WoT Blitz is népszerű e-sport körökben. A hétvégén a 6 legjobb csapat méri össze tudását, hogy kihasítsanak egy szeletet a 100 000 dolláros összdíjazásból.

Hirdetés

Az immáron negyedik Blitz Twister Cup közvetítése ma délben indul. Az összecsapásokra az európai END GAME, a FÁK-régióból a 7STAR és az RBmk-Energy, Észak-Amerikából a REIGN, Ázsiából az Ultimate Feast, Kínából pedig a Team Wombats kvalifikálta magát. 

Azért is érdemes követni az eseményeket, mert számos jutalom jár ezért. Ha egy picit lejjebb görgettek, a videó alatt találhattok pár kódot, melyek egyikét beváltva egy T14-es tankot és 3 napnyi prémium előfizetést kaphattok, de siessetek, minden kód csak egyszer aktiválható (és csak az európai szerveren).

Tehát a kódok:
332HADD-UYBCU-N77HV
332HAD8-NAMZR-KDW8T
332HADE-KP7M4-FPZCK
332HADY-FSS6K-YX7HZ
332HADA-CVCAW-5DBAX
332HADB-A84CY-CY7K6
332HAD6-VDXVT-Z29B9
332HADR-XTT3G-MTDCY
332HADB-K9FWN-7FPMS
332HADS-TKTNC-8KTXN

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)