Hirdetés

World of Tanks Blitz - novemberben indul a küzdelem a világkupáért

|

Hat csapat szállhat harcba a 100 000 dolláros Blitz Twister Cup 2019-ben, akik mind a nagyobb régiókat képviselik.

Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, a World of Tanks mobilos változatának, a World of Tanks Blitznek komoly e-sport-versenye is van. Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Blitz Twister Cup, ami afféle világbajnoksága a mobilos mókának.

Hirdetés

A formátum úgy néz ki, hogy 6 csapat kerül be két, három-három csapatot sűrítő csoportba. A csoportkörök alatt a csapatok BO5-ös mérkőzéseket játszanak, a legjobbak pedig mehetnek a döntőbe, ahol megküzdhetnek a 100 000 dolláros nyereményalap feléért. A maradékból 20 000 dollárt kap a második, a csoportmásodik és -harmadik helyezettek pedig 10, illetve 5 ezer dollárt vihetnek haza.

A résztvevők listája: a [7STAR] 7STAR a FÁK régióból, az [EG] END GAME Európából, az [RGN] REIGN Észak-Amerikából, a [FEAST] ULTIMATE FEAST Ázsiából, a [-WOT-] TEAM WOMBATS Kínából, valamint a Wild Card bajnokság győztese, a [MERCY] Rbmk Energy a FÁK régió képviseletében.

A verseny november 9-én indul, a meccseket pedig a World of Tanks Blitz hivatalos YouTube csatornáján követhetitek majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)