Hirdetés

World of Tanks - a készítők szerint harminc évig könnyedén velünk maradhat

|

A World of Tanks készítői egy kerekasztalbeszélgetés során néhány érdekes elképzelést osztottak meg a játék és az e-sportok jövőjéről is.

Hirdetés

A free-to-play piac egyik óriásaként az World of Tanks készítői idén is megengedhetik maguknak, hogy egy nagyszabású vébét rendezzenek, azok alapján pedig, ahogy nemrég beszéltek, úgy tervezik, hogy ez hosszú évekig így is marad.

Önbizalomból biztosan nincs hiány a Wargamingnél, ugyanis Mohamed Fadl, a kompetitív játékért felelős részleg egyenesen azt állította, hogy a World of Tanks

"Minden, idén megjelent játékkal felveszi a versenyt, ami a minőséget, vagy a grafikát illeti. Az ilyen szintű free-to-play játékokat sosem lehet megunni: mint az emberi test esetében, a szívverés minden nap friss vért pumpál a rendszerbe"

- utalt a játékhoz érkező folyamatos frissítésekre.

Így szerintük "könnyedén" előrejelezhető, hogy a harckocsis lövölde harminc év múlva is velünk lesz, így a fejlesztés szerkezete is azt szolgálja, hogy akár a végtelenségig bővíthető legyen. A másik rendkívül érdekes téma, amire kitértek, a játékbeli meccsekre való fogadásoké volt. Míg a Valve és a Psyonix eltávolodna a jelenségtől a jogi aggályok miatt, a World of Tanks készítői szerint idővel meg kell vele barátkoznunk.

"Hülyeség azt gondolni, hogy a fogadás rossz. A sport természetes része"

- mondta Fadl, aki szerint ugyan a valós pénzzel történő fogadást ők sem építenék a játékukba.

A játékbeli fizetőeszközökkel folytatott hazárdjáték viszont könnyedén a World of Tanks részévé válhat, hiszen a játékosok részéről megvan rá az igény, így szerintük a streamelős szolgáltatások és az e-sport bevételeinek jelentős forrása lehet a fogadás. Az e-sporttal kapcsolatban egyébként azt is elmondták, szerintük idővel kevésbé lesz domináns a PC, mint platform ebben a szegmensben és több konzolos és mobilos játék is népszerű versenysorozatokat ad majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)