Hirdetés

World of Tanks - visszahódította a koronát a tavaly előtti győztes

|

A World of Tanks világbajnokságában számító torna nagydöntőjét a Tornado Energy nyerte meg, ezzel besöpörve a 150 ezer dolláros fődíjat.

Hirdetés

A hétvégén elég nagy felhajtással körülvéve rendezték meg Moszkvában a World of Tanks legnagyobb versenysorozata, a Wargaming.Net League döntőjét, ami azt követően is tartogatott izgalmakat, hogy szombaton közösen néztük meg a negyeddöntőket.

Igaz, a legszorosabb meccs rögtön az első szombati összecsapás volt, amikor az Elevate 7:6 arányban tudta csak legyőzni az EL Gaminget, ezzel a liga történetében először amerikai csapatként bejutva  a legjobb négy közé. A World of Tanks nagyágyúi találkoztak ezt követően, a tavalyi döntő visszavágóját ezúttal a Tornado Energy nyerte, 7:3-ra verve a Na'Vi csapatát. Mielőtt a csapatok pihenőre vonultak volna, a Not So Serious búcsúztatta a Kazna Kru csapatát, a DiNG pedig mindössze két körben kapott ki az OOPS csapatától, miközben hét fordulót megnyertek.

A zárónapon a DiNG az Elevate csapatán keresztül, a Tornado pedig a NSS-en átgázolva jutott a döntőbe, így egy európai és a FÁK régiót uraló orosz csapatok egyike csapott össze a 300 ezer dolláros nyereményalap legnagyobb hányadáért és a VB-győztesnek járó dicsőségért. A meccset végül meggyőzően nyerte meg a Tornado Energy, ahol AppleWow az utolsó körben lemosta a tavalyi döntő gyalázatát, hiszen azon a pályán nyert 1v1-es összecsapást, ahol legutóbb elakadt tankjával.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)