Hirdetés

World of Warcraft - idén is lesz Mythic Dungeon Invitational, már pörögnek a selejtezők

|

A Blizzard PVE alapú e-sportja idén folytatódik a második szezonnal. De hogyan is működik majd ez?

Hirdetés

A World of Warcraft Mythic+ rendszerében a végtelenségig lehet növelni az insták nehézségét, és az azokért járó jutalmakat. A Mythic Dungeon Invitational is erre a rendszerre épül, csak itt játékosok nem a lootért hajtanak, hanem azért, hogy jobb idő alatt teljesítsenek, mint a többiek.

Hirdetés

Ez a fajta PvEvP verseny tavaly indult, idén pedig jön a második szezon. A játékosoknak +23-as instákat kell legyűrniük, és minden, Legionben meglévő dungeon játszik, tehát a térkép lista a következő:

- Black Rook Hold
- Cathedral of Eternal Night
- Court of Stars
- Darkheart Thicket
- Eye of Azshara
- Halls of Valor
- Maw of Souls
- Neltharion's Lair
- The Arcway
- Vault of the Wardens
- Lower Karazhan
- Upper Karazhan
- Seat of the Triumvirate

A selejtező körök ezen a szerdán indultak. A Proving Grounds első hetére mindenki jelentkezhetett, aki érezte magában a versenyszellemet, össze tudott szedni egy 5 fős csapatot, és volt egy +23-as keystone a zsebében. A Proving Grounds második köre is így fog működni, az pedig március 6-án indul.

A selejtezők március 13-ig futnak, utána pedig megy a Time Trials rész, amiről a részleteket még nem közölte a Blizzard, de annak is az lesz a lényege, hogy kigyomlálják a gyengébbeket.

A főesemény alatt egyszerre két csapat futja majd ugyanazt a dungeont, és aki előbb leveri az utolsó bosst, az fogja megnyerni az adott kört. A tavalyi döntő egy kis ízelítőt adhat az akcióból, így érdemes lehet belenézni:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)