Hirdetés

World of Warcraft - a Myhtic insták hőseit szólítja az új esport esemény

|

A Blizzard kihirdette első PvEvP versenyét, ahol a cél dungeonök lehető leggyorsabb kitakarítása.

Hirdetés

A Blizzard az éves aréna-bajnokság mellé egy újabb World of Warcraft: Legion versenyt is szervez. A Mythic Dungeon Invitational egy alapvetően PvE-re alapuló verseny, ahol a csataterek helyett a dungeonökben fognak versengeni a játékosok. Itt az előre tervezés, a csapatmunka, és a karakterek maximális ismerete viszi a csapatokat győzelemre.

A fő eseményen 8 európai, 8 észak-amerikai, 8 kínai, és 8 az ázsiai és óceániai régióból induló csapat vehet majd részt. Ahhoz, hogy kiderítsék kik a legjobbak, a Blizzard tartani fog egy Proving Grounds részt, ahol az 5 legnehezebb dungeont fogják legyűrni a jelentkezők, és innen a legjobb 8-at viszik majd tovább a szervezők. A keystone affixeket a Blizzard fogja megadni.

Kicsit furának tűnhet egy alapvetően PvE-re alapuló esport verseny, de a Mythic 7-8+ instákat teljesíteni már van akkora kihívás, hogy csak a legjobbak képesek rá. Előfordulhat, hogy köztük akár 1-2 jól időzített képesség fog dönteni. Izgalmas lesz.

A Proving Grounds fázis július 25-én kezdődik és augusztus 8-án ér véget. Aki a csapatát elég keménynek érzi a feladatra, az a hivatalos weboldalon jelentkezhet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)