Hirdetés

World of Warcraft - 130 ezren nézték a Method world first raidjét

|

A világ legjobb guildje 359 próbálkozásból gyűrte le Queen Azsharát

Hirdetés

Frissítés: A Method 359. próbálkozásra lenyomta Queen Azsharát, ezzel behúzták a 13. world first címet is.

Korábban írtuk: Néhány héttel ezelőtt szabadultak be a legjobb guildek Battle for Azeroth negyedik raidjébe, a versenyt pedig 24/7-ben közvetítik is a Red Bull saját csatornáján, ahol egy elég komoly versenyt építettek az esemény köré. A világ legjobbjának tartott Method ugyan nem csatlakozott az eseményhez, de természetesen részt vesznek a versenyben, és a saját csatornájukon közvetítik a próbákat.

Hirdetés

A streamben elemzik is a próbákat, így sokkal érthetőbb, miért is olyan nehéz ez a harc, közben pedig egy jótékonysági gyűjtést is indítottak, amire már több mint 65 ezer dollárt dobtak össze a rajongók a Save the Children alapítvány számára. A cikk megírásának pillanatában 116 ezren nézik a központi csatornát, de többen is streamelnek a guildből. A legjobb próbán 0,9%-ig sikerült leverni az utolsó bosst.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)