Hirdetés

World of Warcraft - 24 órán át közvetítik az elsőségért folyó versenyt

|

A Red Bull nagy feneket kerít a World of Warcraft 8.2-es frissítésének.

Hirdetés

Ahogy új tartalom érkezik a World of Warcraftba, a legelszántabb guildek között kezdetét veszi a versengés. Mindenki igyekszik elsőként teljesíteni az új kihívásokat, és a legutóbbi kiegészítő óta szervezetten, élőben közvetítik a próbálkozásaikat.

Hirdetés

A Red Bull meglátta a Race to World First streamekben a potenciált, így a 8.2-vel érkező Azshara's Eternal Palace Mythic raid teljesítéséért folyó versenyt 24 órán át közvetíti majd élőben saját Twitch csatornáján. Az a guild győz, amely előbb nyomja le Queen Azsharát. A műsor július 16-án délután 5-kor kezdődik, és Észak-Amerika legjobb guildje, a Limit, valamint az európai Pieces állnak majd a középpontban, de csatlakozik a FatSharkYes, az AFK-R, a Honestly, a Ji Tian Hong, az Alpha, az Averion és az Exorsus is. A Method nem kívánt részt venni ebben, de önállóan versenybe száll, érdemes lesz őket is követni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)