Hirdetés

Worlds 2017 - három legendás e-sportoló, és ami mögöttük van

|

Az idei League of Legends világbajnokságot is egy videósorozat előzte meg, ami három jól ismert név kevésbé ismert oldalát mutatja be.

Hirdetés

A Chase Your Legend sorozat három League of Legends játékosra koncentrál, akiknek komoly áldozatokat kellett hozniuk a sikereikért. A történetek nagyon különbözőek, de a céljuk ugyan az: felemelni a Summoner's Cupot, és világbajnokká válni.

Hirdetés

Ambíció - TSM Doublelift

A Team SoloMid lövésze most nagyon szép szezont zárt, de nem volt ez mindig így. A 2016-os világbajnokságot követően Yiliang Peng visszalépett a profi játéktól, amivel megszakított egy addigra már 5 éves karriert. Doublelift az egyik legelső híres játékosa volt a ligának, 2011-től kezdve csak a játékkal foglalkozott. Ezért azonban a hírnév ellenére komoly árat fizetett, és úgy érezte, hogy eljött az ideje a nyugdíjnak. A hétköznapi streamer élet azonban csak egy darabig volt kielégítő emberünknek: 2017. áprilisában visszatért a színpadra.

Erő - RNG Xiaohu

Több profi ázsiai játékosnak volt hasonló fiatalkora: a szülők nem értették meg a játék iránti szeretetüket, és azért, hogy sikeresek legyenek abban, amit szeretnek, el kellett hagyniuk a családi otthont. Ez történt Doublelifttel és ez történt Xiaohuval is. Xiaohu éjjel sötét utcákon járkált azért, hogy nyugodtan gyakorolhasson és a legjobbak közé emelkedhessen.

Ellenállás - SMG Crown

Szívszorító jelenet volt tavaly a Worlds Championship döntőjében, amikor a Samsung Galaxy 2 egymás után elhozott csata után végül kikapott az SKT T1-től. Egyetlen csapat sosem került ilyen közel ahhoz, hogy megdöntse a királyok uralmát, és pont ezért volt brutálisan fájdalmas, amikor Faker rácsapta Crownra a kaput. A Samsung Galaxy midlanere alig volt képes felállni és elhagyni a színpadot, és utána is sokáig tartott mire összeszedte magát. Idén még komolyabb ellenállásba fog ütközni, mert ezúttal a Longzhu és az SKT áll közte és a korona közt.

Az idei League of Legends World Championship ezen a héten szombaton, reggel 7-kor indul a Riot Games Twitch csatornáján.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)