Hirdetés

Worlds 2017 - megvannak az idei League of Legends világbajnokság csoportjai

|

Véget ért a League of Legends idei világbajnokságának csoportköri húzása, ami azt jelenti, hogy már tudjuk, ki kivel fog összecsapni a csoportkörben.

Hirdetés

Idén kicsit változott a formátum a League of Legends World Championshipen. A Group Stage előtt még lesz egy Play-in stage, ami a főesemény csoportjainak utolsó helyeit dönti el. A Play-in csoportjaival együtt ettől függetlenül kihúzták a Group Stage csoportjait is, kiegészítve a még el nem döntött TBD helyekkel.

Hirdetés

Első blikkre úgy tűnik, hogy se a Cloud9-nak se a Fnaticnak nem lesz különösebb kihívás kijutnia a Play-in részből. Az egyetlen szomorúságunk, hogy a Gambit egy csoportba került a Team WE-vel, akik egyértelműen erősebbek, és így kevés az esély rá, hogy kedvenc orosz őrültjeink kijutnak a nagyszínpadra.

A Play-in csoportok a következőek:

A főverseny csoportkörében a "halál csoportja" egyértelműen az A csoport. Itt készül a harcra az SKT-T1, az EDG és az ahq. Ennél durvább csoportot régóta nem láttunk a világbajnokságokon, ezzel szöges ellentétben a D csoport meglehetősen gyengének tűnik. A Team SoloMid jó eséllyel ki tudja majd verekedni magát a négyesből.

A B és C csoport meglehetősen kiegyensúlyozottnak tűnik, bár az nem az európai rajongóknak kedvez, hogy a G2 Esports mellé olyan zászlók csúsztak be, mint a Samsung és a Royal.

A League of Legends - World Championship 2017 jövő hét szombaton kezdődik. Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)