Hirdetés

Worlds 2017 - megvan a League of Legends idei világbajnoka

|

Egy elképesztő szériában, a vártnál sokkal gyorsabban ért véget az idei League of Legends világbajnokság. Új királyt koronáztunk.

Hirdetés

Az októberben indult League of Legends World Championship a végéhez ért. A döntőben a háromszoros világbajnok SKT T1 és a Samsung Galaxy csaptak össze, az idei találkozót pedig minden jövendölés ellenére az utóbbi csapat nyerte. Megdőlt az SKT dinasztia.

Hirdetés

A koreai SKT csapata eddig egyszer sem kapott ki BO5 meccsben a világbajnokságon, így senki nem tudta elhinni, hogy a 0:2-es eredmény után kikapnának. Mindenki számított valami nagy megmozdulásra, ami kihúzza Faker csapatát a lejtmenetből, és aztán 3:2-re visszaverik majd a Samsungot. Ez viszont nem történt meg.

Az utolsó körben a Samsung az utolsó percekig hátrányban volt, de néhány okos döntésnek, és 2 megnyert csapatharcnak köszönhetően a srácok megszerezték a vezetést, és 0:3-ra verték a világbajnokot.

A Riot Games skineket tervező csapata valószínűleg együtt örül most a Samsung rajongóival.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)