Hirdetés

Worlds 2019 - az európai G2 csapat ma hazahozhatja a bajnoki kupát

|

A Red Bull által támogatott csapat, a G2 Esports bekerült a mai League of Legends világbajnoki döntőbe, miután kiejtették a háromszoros világbajnok SKT-t.

Hirdetés

Hetekig tartó összecsapások után ma elérkezünk az idei League of Legends világbajnokság döntő mérkőzéséhez. Az aréna egy oldalán a kínai FunPlus Phoenix játszik majd, míg a másikon az európai G2 Esports. Akármi is történik az arénában, kontinensünk fiai mindenképpen példás évet zárnak: megnyerték a nyári szezont a LEC ligában, első helyezést értek el a Mid-Season Invitational 2019-en, most pedig bekerültek a világbajnoki döntőbe.

Hirdetés

Ráadásul úgy, hogy a háromszoros bajnokot 3:1-re verték el. Már csak egy nagy párbaj vár rájuk, amit nem vehetnek félvállról. A FunPlus 3:1-re verte el a Fnaticot és a tavalyi bajnok iG-t is, így a srácoknak minden tudásukra szükségük lesz, ha a magasba akarják emelni. 

A döntő ma 13:00-kor indul a párizsi AccorHotels arénában. A mérkőzést a Riot Games Twitch csatornáján tudjátok majd követni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)