Hirdetés

Wuncler dominálta a rájátszást, komoly esélyesként készül az MNEB Hearthstone döntőre

|

Wuncler a rájátszás legjobb eredményével jutott tovább, így mindenképp érdemes lesz rá figyelni az MNEB Hearthstone döntőjében is.

Hirdetés

Wuncler a Hearthstone előtt nem foglalkozott komolyabban semmiféle digitális vagy fizikai kártyajátékkal, a Blizzard játékának első kiegészítője vonzotta be, a jelek szerint pedig azóta sikerült igazán profi játékossá válnia.

Hirdetés

Ezt bizonyítja az is, hogy ő kerülte az MNEB Hearthstone döntőjébe a rájátszásban elért legjobb eredménnyel, ez pedig nem tekinthető kis fegyverténynek. Ahogy az várható volt, az Esport1 csapata természetesen vele is készített egy interjút, amelyben többek között arról is mesélt, mit vár a januárban induló ligától. A teljes interjút ide kattintva olvashatjátok el. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)