Hirdetés

100 furgont vásárol az ukrán hadseregnek a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztője

|

A cég az e-sport világának egyik óriásával közösen támogatja a harcoló ukránokat.

Hirdetés

Amíg a játékosok azt várják, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 - amelynek nemrég közzétették a várható gépigényét - végre bekerüljön a Game Pass kínálatába, a játékot fejlesztő GSC Game World partneri megállapodást kötött a Natus Vincere e-sport klubbal az ukrán hadsereg támogatására.

A cég 100 Volkswagen Transporter típusú furgont vásárolt, amellyel "Ukrajna védelmezőit" kívánják segíteni. A cég szerint a százból négy autót már Bakhmut környékén használ a Da Vinci Farkasai nevű egység, de már több másik alakulat is kapott a járművekből.

Hirdetés

A GSC Game World-öt 1995-ben Kijevben alapították, a cég pedig egy időre felfüggesztette a S.T.A.L.K.E.R. 2 munkálatait az orosz inváziót követően, amíg a cég központját az ukrán fővárosból Prágába telepítették át.

A stúdió közleményben is kiállt az ukrán hadsereg mellett, úgy fogalmaztak, nagyon büszkék rá, hogy támogathatják az ukrán fegyveres erők hősies munkáját.

"Minden adomány, minden önkéntesség és minden egyéb segítség nagyon fontos. Mindez közelebb visz minket a naphoz, amikor emberek tízmilliói térhetnek vissza a békés életükhöz, a békés világhoz, az újjáépüléshez, és amikor a stalkerek is visszatérhetnek a Zónába"

- írta a cég a Twitteren.

A tweet mellett megosztott videón láthatók az adományautók, amelyekre a S.T.A.L.K.E.R. 2 emblémáját, illetve a Natus Vincere és az MK Foundation jótékonysági szervezet logóját is felfestették.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)