Hirdetés

152 millió forintnyi adománnyal támogatott a 2K egy leukémiával küzdő szervezetet

|

A kiadó a WWE 2K20 megjelenésével egybekötve ajánlotta fel az összeget, mivel a játék borítóján szereplő Roman Reigns szintén a betegség egyik túlélője.

Hirdetés

Mindig jó látni, ha a dollármilliós, sőt milliárdos bevételeket felhalmozó nagyvállalatok egy jó ügyet támogatnak a hozzájuk befolyt pénzek egy részéből. Ezúttal a 2K ajánlott fel egy nagyobb összeget az LLS nevű szervezetnek, mely a leukémia és a limfóma leküzdését tűzte ki céljául, munkájukkal pedig rengeteg rákbetegnek segítenek.

Hirdetés

A kiadó évente érkező pankrációs játékának megjelenésével egybekötve ajánlotta fel a nagyjából 152 millió forintnak megfelelő összeget az LLS-nek. A választás nem véletlen, ugyanis a WWE 2K20 borítóján Roman Reigns szerepel, aki maga is szenvedett leukémiában, de legyőzte a betegséget. A kiadó szeretné felhívni a figyelmet a betegségekre és arra ösztönözni a sorozat rajongóit, hogy ha lehetőségük van rá, akkor maguk is álljanak be a jó úgy mögé és támogassanak olyan szervezeteket, mint amilyen az LLS. Noha a WWE 2K20 egy igen vacakul sikerült játék lett, azért jó látni, hogy a megjelenésével egy jó ügyhöz járultak hozzá az alkotók. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)