Hirdetés

Te milyen gamer vagy? Vegyél részt a legnagyobb magyar kutatásban, zsákolj be értékes ajándékokat!

|

Elindult a 8. országos JátékosLét Kutatás, amiben most rád is szükség van, ráadásul Steam Gift Cardot is bezsákolhatsz, ha szerencsés vagy.

Hirdetés

Ha aktívan követitek az oldalt, akkor bizonyára találkoztatok már az immár nyolcadik éve zajló JátékosLét kutatással. Az elmúlt években több mint 50 ezer hazai gamer töltötte ki a különböző kérdőíveket, amelyek segítségével nemcsak segítettek megérteni a magyar gamer kultúrát, hanem ahhoz is hozzájárultak, hogy javuljon a gamer társadalom és a videojátékok megítélése.

Hirdetés

A JátékosLét Kutatóközpont és az InfoTárs Egyesület közreműködésével most elindítottuk a 8. JátékosLét Kutatást is, amihez szükségünk van a ti segítségetekre is. Ide kattintva tölthetitek ki a kérdőívet, amely az egész hazai gamer közösséget vizsgálja, különös tekintette a multiplayer játékokkal játszókra, és az IT világ iránt érdeklődőkre.

És bár tudjuk, hogy mennyire jó dolog segíteni egy ilyen kutatást és ezáltal kicsit magatokat is jobban megismerni, természetesen most is van egy kis extra motiváció. A kitöltők között az InfoTárs jóvoltából 400 dollár értékben találnak majd gazdára Steam Gift Cardok, hogy gamer létetek még teljesebb lehessen, összesen 5 szerencsés ember kap majd utólag értesítést a kutatás szervezőitől, ha lezajlott a kérdések begyűjtése 2019. február 15-énÖsszességében 1 db 200 dollár és 4 db 50 dollár értékű utalványt zsebelhettek be, a sorsolás 2019. február 16-án lesz.

Szóval mire vártok még? Kattintsatok ide, válaszoljatok őszintén, amellett, hogy részt vehettek egy fontos kutatásban, a tiétek lehet az értékes ajándékok egyike! Ha pedig a tavalyi kérdőív eredményeire vagytok kíváncsiak, kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)