Hirdetés

Segíts kideríteni, hogy milyenek a magyar játékosok!

|

Elrajtolt a 9. országos JátékosLét kutatás, amellyel nem csupán elősegíthetitek a hazai gamer közösség megismerését, de értékes ajándékokat is bezsákolhattok vele.

Hirdetés

Számos cikkünkben olvashattatok már a JátékosLét kutatásról az elmúlt évek során, igyekeztünk folyamatosan támogatni azt a fontos kezdeményezést, hogy különböző kérdőívek eredményein keresztül megismerhessük a hazai gamer kultúrát, rávilágítsunk arra, hogy milyen szerepet töltenek be a videojátékok a társadalmunkban és elősegítsük a pozitív megítélésüket. 

Hirdetés

Az elmúlt évek során több mint 60 ezren vettek részt a kutatásban (a legutóbbi eredményeket érdemes átböngészni részletesen is), az összefogás pedig a lendületből mit sem veszítve idén is folytatódik: a JátékosLét Kutatóközpont a GameStarral és az InfoTárs Egyesülettel közösen kilencedik alkalommal indította el az országos videojátékos felmérést.

Ide kattintva ti is kitölthetitek a JátékosLét Kutatás legújabb kérdőívét, amelyben sok más mellett olyan kérdésekre várjuk a válaszotokat, minthogy milyen platformot használtok, mi a kedvenc műfajotok és milyen gyakorisággal játszotok. 

De a kérdőívet kitöltőket nem csupán a gamer közösség virtuális hálája kíséri a jövőben, a loot sem maradhat el, ugyanis a résztvevők között gazdára talál 400 dollárnyi Steam Gift Card vagy ezzel egyenértékű Media Markt ajándékutalványok, öt szerencsés kalandor térhet majd haza e dicsőséges küldetéséről teli inventory-val.

Tételesen tehát ilyen a loot box:

  • 1 db 200 dollár vagy 1 db 60.000 forintos Media Markt utatvány
  • 4 db 50 dollár értékű Steam Gift Card vagy 4 db 15.000 forintos Media Markt utalvány

A szerencsés kiválasztottakkal a szervezők veszik majd fel a kapcsolatot és választhattok szabadon. Játsszatok akármivel, akármin, akárhol, akármikor és akárkivel, a lényeg az, hogy meséljétek el nekünk, cserébe pedig nem csupán azzal az achievementtel büszkélkedhettek majd, hogy ti is alakítottátok a kutatás eredményét, hanem esélyetek nyílik a fenti értékes ajándékok bezsákolására is. Ha még nem tettétek volna, akkor kattintsatok ide és válaszoljatok. A határidő: 2020. március 31.

Köszönjük a JátékosLét és az InfoTárs nevében is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)