Hirdetés

Április közepéig még segíthettek kideríteni, hogy milyenek a magyar játékosok

|

A 9. országos JátékosLét kutatás egy hónappal megtoldotta határidejét, szóval még cseppet sem késő nekiugrani a kérdőívnek.

Hirdetés

Tavaly decemberben számoltunk be arról, hogy elstartolt a 9. országos JátékosLét kutatás, vagyis JátékosLét Kutatóközpont a GameStarral és az InfoTárs Egyesülettel közösen kilencedik alkalommal indította el az országos videojátékos felmérést. Az eredeti tervek szerint február végén véget ért volna a móka, de a szervezők még adnak időt nektek.

Hirdetés

Ennek értelmében tehát egészen pontosan április 15-ig lehetőségetek lesz ide kattintva kitölteni a JátékosLét Kutatás legújabb kérdőívét, amelyben sok más mellett olyan kérdésekre várjuk a válaszotokat, minthogy milyen platformot használtok, mi a kedvenc műfajotok és milyen gyakorisággal játszotok.

Már csak azért is érdemes egyébként részt venni a kutatásban (persze amellett, hogy segítetek valós képet alkotni a hazai gamer közösségről), mert a résztvevők között gazdára talál 400 dollárnyi Steam Gift Card vagy ezzel egyenértékű Media Markt ajándékutalvány. 

A szerencsések ilyen díjazásra számíthatnak:

  • 1 db 200 dollár vagy 1 db 60.000 forintos Media Markt utatvány
  • 4 db 50 dollár értékű Steam Gift Card vagy 4 db 15.000 forintos Media Markt utalvány

A szerencsés kiválasztottakkal a szervezők veszik majd fel a kapcsolatot és választhattok szabadon a felkínált opciók között. Ha tehát még nem tettétek volna, akkor bátran kattintsatok ide és válaszoljatok a feltett kérdésekre - a kitöltés kb. 15-20 percet vesz igénybe. Még egyszer az új határidő: 2020. április 15.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)