Hirdetés

990 ezer dollárra van szüksége a magyar kisfiúnak, hogy kezeltetni tudják Szingapúrban

|

Ha ti is segíteni szeretnétek Benedeknek, mutatjuk, hogyan tehetitek ezt meg.

2022 januárja óta a 12 éves Benedeket Non-Hodgkin lymphomával kezelik Magyarországon, a hazai lehetőségeket azonban már kimerítette a család.

Létezik egy ígéretes kezelés, de ez kizárólagosan Szingapúrban érhető el, költségei pedig csillagászati mértékekig rúgnak. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő elutasította a család kérelmét a külföldi gyógykezelés iránt, így most a hozzátartozók külső segítséggel szeretnék összegyűjteni a szükséges forrásokat.

Benedek megsegítésére elindult már egy GoFundMe kampány, de a 990 ezer kanadai dolláros gyűjtéshez még nagyon sok támogatás szükséges. Ezzel párhuzamosan egy magyar adománygyűjtő számlát is megnyitottak Benedek nevére, melynek adatai a következők:

  • Számlatulajdonos: Arányi Benedek Ádám
  • Számlaszám: 11773023-00899941

Ide is várják tehát a támogatásokat, illetve a linkelt GoFundMe kampányon keresztül is tudtok segíteni.

A jelenlegi gazdasági helyzetben nyilván senkinek sincs könnyű dolga, de ha esetleg hozzá tudtok járunk akár csekély mértékben is a gyűjtéshez, Benedek családjának végtelen hálájára számíthattok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)