Hirdetés

A gamer sem csak a rossz célzása miatt szoronghat

|

Legutóbbi adásában azzal foglalkozott a Képernyővédő podcast, hogyan kezeljük a világban zajló, nem éppen vidám eseményeket.

Hirdetés

Szinte biztos, hogy akkor is értesültetek már arról, mi zajlik a szomszédos Ukrajnában, ha egyébként a videojátékos és filmes hírek mellett nem fogyasztotok aktívan más témájú tartalmakat. Ugyanígy arra is jó esély van, hogy a továbbra is köztünk lévő koronavírus-járvány valahogy titeket is negatívan érintett a kitörése óta. A híradások és a közösségi média miatt akkor is aggodalommal tölthetnek el minket a világban zajló események, ha éppenséggel távol vagyunk a tűztől. Ezért is nagyon fontos az, hogyan óvhatjuk meg mentális egészségünket még akkor is, amikor úgy tűnik, a feje tetejére állt a nagyvilág.

Hirdetés

Elérkezett 12. epizódjához a HP és mazur által vezetett Képernyővédő podcast, amiben ismét csak egy fontos témáról folyt a diskurzus. A duó vendége ezúttal Bereczki Enikő mentálhigiénés szakember, ifjúsági és generációs szakértő volt, akinek köszönhetően hasznos tudnivalókkal gazdagodhatnak azok a játékosok is, akik a célkereszt megfelelő pozíciója mellett arra is ügyelnek, hogy ne őrüljenek meg a világban zajló szörnyűségek miatt.

Ha érdekelnek a Képernyővédő korábbi adásai, illetve a jövőben is követnétek a srácok munkásságát, akkor érdemes ellátogatni a podcast Spotify-, és Facebook-oldalára, illetve ajánlott feliratkozni a YouTube-csatornára is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)