Hirdetés

A GameStaron keresztül is támogathatod az orosz-ukrán háború rászorulóit

|

Mutassuk meg együtt ismét, hogy a gamerek játékok iránti lelkesedésénél csak a szívük nagyobb!

Ugyan minket több száz kilométer választ el az Ukrajnában folyó harcoktól, a videojátékok általában viszonylag könnyed világáról történő tudósítás közben sem tudtuk figyelmen kívül hagyni az egész világot megdöbbentő konfliktust. Szerencsére az álhírek, és az ukrán játékfejlesztők segélykérése mellett példaértékű kiállás szemtanúi is lehettünk, a játékipar számos szereplője adakozott, hogy a harcokat kísérő humanitárius katasztrófa enyhítéséért tegyenek. Ez minket is cselekvésre késztetett, jótékony akciónkban pedig a ti segítségeteket is kérjük.

A GameStar kiadója, a Project029 úgy határozott, hogy tárgyi adományok gyűjtésébe kezd, és az összegyűlt felajánlásokat maga viszi el az ukrán-magyar határra, a Magyar Máltai Szeretetszoglálat beregsurányi gyűjtőpontjára, ahol hazánkba érkező menekültek megsegítésére fordíthatják őket. Ha úgy érzed, szeretnél és tudsz segíteni a harcok elől menekülőknek, a te adományodra is számítunk: elsősorban gyógyszereket, élelmiszereket, tisztálkodási szereket, és hasonló, alapvető fontosságú cikkeket szeretnénk gyűjteni. Mivel információink szerint a helyszínen dolgozó segélyszervezetek sok tartós élelmiszert kaptak már, nagyobb szükségük van például az alábbiakra:

  • tisztálkodó szerek: szappan, tusfürdő, fogkrém, fogkefe, sampon
  • pelenka, bébitápszer, bébiétel, gyerekruha, lázmérő
  • női higiéniai termékek: tisztasági betét (a körülmények miatt a tampon vagy a menstruációs kehely nem megfelelő)
  • vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminok, kötszerek
  • matrac, hálózsák, takaró
  • a járványhelyzet miatt: eldobható maszkok, covid-gyorstesztek, kézfertőtlenítő

Figyelem! A Project029 Magyarország Kft. nem vesz át pénzbeli adományokat!

Ezeket a lapunk szerkesztőségének is otthont adó irodában, a 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59. II. emelet 9. címen tudod leadni, irodánkban minden hétköznap 9 és 17 óra között várjuk az adományokat (a 49-es kapucsengőn keresztül kereshettek minket). Segélyszállítmányunk várhatóan a jövő hét második felében indul útnak, így arra kérünk, legkésőbb március 9-én, szerdán 17 óráig hozzátok el felajánlásaitokat.

Segítségeteket előre is köszönjük a teljes GameStar-csapat nevében! Ha nem szeretnétek lemaradni későbbi alkalmakról sem, amikor jótékony kezdeményezések mellé állunk, olvassátok Extra life rovatunkat, ahol további, a világot jobbá tenni igyekvő, és a gaminghez kapcsolódó akciókat bemutató híreket találtok!

A gyűjtés eredményéről természetesen beszámolunk majd közösségi csatornáinkon, addig is, ha valamilyen kérdésetek lenne az akcióval kapcsolatban, forduljatok Schrankó Péter kollégánkhoz!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)