Hirdetés

A Ghost of Tsushima rajongói alaposan megsegítették a valódi Cusimát

|

Elképesztő sikert aratott a közösségi kalapozás, amelynek hála helyreállhat a rend a japán szigetcsoport egyik részén.

Hirdetés

Egészen remek játék lett a Ghost of Tsushima, ami nyitott és tartalommal alaposan megpakolt világával sok rajongó tetszését elnyerte, ráadásul a Sucker Punch kalandja nemcsak kritikailag volt sikeres, hiszen már tavaly novemberben több mint 5 millió példány talált gazdára belőle. A jelek szerint pedig a játékosok egy része nemcsak a virtuális Cusimán tett rendet, hanem igyekeznek a valódi szigetcsoporton is segíteni.

Az történt ugyanis, hogy tavaly szeptemberben egy tájfun alaposan megrongált egy torii kaput Cusimán, ami így darabokra hullott. Picit később, novemberben indult is egy közösségi kalapozás a Camp-Fire oldalán, aminek a kitalálói elegendő pénzt szerettek volna gyűjteni a javítás munkálatokra.

Hirdetés

Szerencsére viszonylag hamar meg is érkezett a segítség, ugyanis a Ghost of Tsushima rajongói felkarolták a kezdeményezést, ennek köszönhetően pedig több mint 27 millió japán jent sikerült összegyűjteni. Ez a pénz a kitűzött cél több mint ötszöröse, szóval kijelenthető, hogy igencsak sikeresen zárult a kampány.

A projekt szervezői köszönetet is mondtak a játékosoknak, akiknek köszönhetően gyakorlatilag már garantált a helyreállítás. Ha minden jól megy, akkor idén augusztusra már visszanyeri régi dicsőségét a torii kapu, illetve épül a közelben egy műemlék is, amin szerepelni fognak azon támogatók nevei, akik legalább 10 ezer jennel hozzájárultak a kezdeményezéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)