Hirdetés

A Humble Bundle új csomagjában a Bandai Namco játékaié a főszerep

|

Már egy euróért is három játékkal gazdagíthatjuk gyűjteményünket, de aki egy kicsit jobban kinyitja a pénztárcáját, az igazi klasszikusokat zsebelhet be.

Hirdetés

Az elmúlt időben a Humble Bundle mindent elkövetett, hogy ne maradjunk szórakozás nélkül a négy fal közé zárva sem. A speciális COVID-19 és a 2K csomag után egy újabb ajánlattal készült az akciós címeket kínáló bolt, melyben most a Bandai Namco rajongói lelhetik örömüket. Ezúttal is több árfekvés közül válogathattok, és pár ezer forintért már az elmúlt évek egyik legjobb verekedős játéka is a tiétek lehet.

Hirdetés

Nagyjából 350 forintnál kezdődik az első csomag, mely az árkád klasszikus Pac-Man 256-ot, az Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition-t és a Get Even-t tartalmazza. Kicsit több mint háromezer forintért ezeken felül jár még a Last Recode, az elképesztően hangulatos Katamari Damacy Reroll és a rougelike stílusú Rad. 

Ötezer forint körüli áron a fentiek mellett a Tekken 7-et és a Tales of Bersiát is a steam könyvtárunkban tudhatjuk, míg kicsit több mint nyolcezer forintért a tavalyi év egyik legjobb horrorja, a Man of Medan is csatlakozik az összes korábban említett címhez. Fontos kiemelni, hogy a bevételből a Humble Bundle jótékonysági szervezeteket támogat; mi is kiválaszthatjuk, hogy kihez kerüljön a pénzünk, de adhatjuk az oldal e havi támogatottjának, a Make-A-Wishnek, akik a halálos betegséggel küzdő gyermekeknek segítenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)