Hirdetés

A Lordi frontembere teljes jelmezben oltatta be magát

|

A Mikulás és Mr. Lordi együtt érkeztek meg a finn oltópontra, ahol a zenész annak rendje s módja szerint meg is kapta koronavírus elleni védőoltását.

Hirdetés

A Lordi nevű finn heavy metal / hard rock együttest 1992-ben alapították, a bandát pedig azóta a Mr. Lordi művésznéven futó Tomi Petteri Putaansuu vezeti. Ha valaki egyszer meglátja az együttest, garantáltan egy életre a tudatába ég fellépőszerkójuk, mivel a Lordi tagjai nagyköltségvetésű horrorfilmeket megszégyenítő minőségű jelmezekben turnéznak. A jelek szerint pedig ezektől a gúnyáktól még akkor sem válnak meg, ha épp oltásra kell menniük. 

Finnország szépen halad az átoltottság növelésében, de egy Rovaniemi nevezetű városkában eddig az országos átlagnál 10%-kal csekélyebb számokat sikerült csak elérni. A helyzet javításának érdekében most Mr. Lordi és a maga a Mikulás kezdték el népszerűsíteni a védőoltást. 

Hirdetés

A Mikulás most nem kapott oltást, mivel ő már idős korai miatt túl van mindkét vakcinán, csak promotálta az oltási kampányt, az oltópontra teljes menetfelszerelésben érkező Mr. Lordinak viszont tényleg most adták be a második adagot. 

Mr. Lordi a sajtó képviselőnek elmondta, összeszámolni is nehéz, hányszor kellett a koronavírusjárvány miatt elhalasztaniuk koncertjeiket, így nem is volt kérdés, hogy részt vegyen az oltás népszerűsítésében. Az együttes egyébként nagyon termékeny volt a karantén alatt, összesen hét(!) új albumra elegendő anyagot rögzítettek - ezek a tervek szerint októberben fognak megjelenni (igen, egyszerre érkezik mind).

Nyugalom, azért a Mikulásról is mutatunk egy képet:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)